ONTHULLENDE VIDEO:  
6 SIGNALEN VAN EETBUIEN OF EMOTIE ETEN.
(Dit is de belangrijkste oorzaak waarom je de controle over jouw voeding lijkt te verliezen)
Overeten is niet jouw schuld! Het is een patroon & Wij hebben de tools om dit te herprogrammeren!
Als je 2 of meer van de "signalen" uit de video ervaart, klik dan op onderstaande oranje knop om toegang te krijgen tot de Anti-Eetbuien en emotie-eten training.
Ontvang de exacte handleiding die mijn klanten en ik continue gebruiken voor een leven in vrijheid in plaats van dieten, gewicht en voedsel obsessie! 

In mijn training leer ik jou...


  • De 2 belangrijkste oorzaken die ervoor zorgen dat je steeds faalt wanneer je probeert controle over jouw eetbuien te krijgen. (Datgene wat jouw persoonlijke trainer, voedingscoach of dieet jou nooit zal leren)
  • Hoe je ervoor zorgt dat jouw drang naar eetbuien kunt stoppen (Dus nooit meer vechten)
  • ​Een bewezen stap voor stap handleding om eetbuien en emotioneel eten voor eeuwig te verslaan!
ER IS NIKS MIS MET JOU, 
WEL MET DE DIEET INDUSTRIE!

De reguliere informatie bronnen die jou zouden moeten helpen jouw eten onder controle te krijgen zijn verouderd die profiteren van jouw zelfbeeld en angsten.

In deze video training introduceer ik een systeem dat bevrijding van jouw worstelingen met eten en jouw lichaam garandeert met veel liefde, vrijheid en blijvende verandering. 

Klik op de oranje knop hieronder voor directe toegang.

Senna L
Voordat ik begon met dit programma zat ik in een hele duistere fase. Ik was depressief en zat in een dieptepunt.  Dit programma heeft me veranderd en gaf me alle hoop die ik nodig had. Vandaag voel ik weer onvoorwaardelijke liefde voor mijn lichaam en accepteer mijn lichaam zoals die is. Ik heb weer plezier in uitgaan met mijn vrienden en leef weer het leven waarvan ik eerst dacht dat het niet mogelijk zou zijn!

Senna L
Mijn gedachten werden dag en nacht gestuurd door voeding en mijn constant herhalende eetpatronen die ik maar niet kon bedwingen tot dat ik mee deed aan Alex programma.
Ik had mijn probelemen met voedsel hiervoor nooit met anderen besproken en was ervan overtuigd dat ik de enige was die een problematische relatie met eten had. Dankzij dit programma had ik eindelijk weer hoop op een toekomst zonder eetbuien.
Jessica L

HOI, IK BEN ALEX VAN TRIRUM...

Alex van Trirum
Coach, spreker en de bedenker van het STOP Eetbuien programma. 

Ik help mensen die worstelen met eetbuien en emotioneel eten om radicaal hun relatie met zichzelf, hun lichaam en voedsel te veranderen zodat ze hun helemaal mooie zelf weer kunnen zijn en weer vol in het leven te kunnen staan!
Mensen komen bij mij voor hun gezondheid, voeding en gewicht voor een volledige transformatie naar hun verbeterde zelf.
  
Na 15 jaar geworsteld te hebben met mijn eigen gejojo, eetbuien en steeds meer beginnende gezondheidsklachten, ben ik er trots op nu anderen te kunnen helpen om weer hun relatie met zichzelf en voedsel te kunnen herstellen. 
Ik heb deze gratis video gemaakt om jou te helpen bevrijden uit obsessies met gewicht en voedsel of dieten en te zorgen voor een leven vol vrijheid!
NOG MAAR ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR!

DIT IS JOUW KANS OM DIRECT TOEGANG TE KRIJGEN TOT DE STOP EETBUIEN VIDEO TRAININGS VOORDAT DEZE OFFLINE GEHAALD WORDT!

Vergeet mij niet te volgen :-):

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
 © 2020 STOP EETBUIEN | PRIVACYALGEMENE VOORWAARDEN ® | 2020  Alex van Trirum
Powered By ClickFunnels.com